Ο τύπος για το βινύλιο «Blue Nevus»

«Τα μπλουζ του παθολογοανατόμου είναι τζαζεμένα …

….Ο ιατρός με καρδιά φολκ Τζίμι Πέιτζ και δοξαριές αλά Φρεντ Φριθ πατάει με το ένα πόδι στην παράδοση (ντόπια και εισαγόμενη) και το άλλο στην αντίπερα προχωρημένη ενορχήστρωση του ανεξήγητου, σαν Κολοσσός της Ρόδου… ένα πράμα. Στο κεφάλι του φέγγει μια δάδα, πυρσός πρωτοπορίας. Σα φάρος που φωτίζει τη νύχτα μας τη μουσική και την τύφλα μας τη μαύρη.

Όλα τα κομμάτια ξεχωριστά και μπερεκετλίδικα. Χωρίς αναισθησία και χωρίς μεγέθυνση.»

Κώστας Γ. Καρδερίνης από το mic.gr

 

«Μαντολίνα και κιθάρες, Επτάνησα και μπλουζ, Νέα Ορλεάνη και Ιόνιο σ’ ένα οργανικό χαρμάνι που κυλάει σαν νεράκι.

Ο Σωτήρης Δεμπόνος με μαντολινοκίθαρο, ο συνοδοιπόρος Μανώλης Αγγελάκης με slide κιθάρα καθώς και η (όνομα και πράγμα) FarWest Mandolinistic Orchestra κάνουν καντάδες στην global μουσική».

Μάκης Μηλάτος στο ‘Athens Voice’

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για νέα, εμφανίσεις, εκδόσεις, προσφορές.   Εναλλακτικά μπορείτε να εγγραφείτε επιλέγοντας την αντίστοιχη σελίδα από το menu. Το μήνυμα αυτό δεν θα ξαναεμφανιστεί στην περιήγησή σας.

Η Εγγραφή σας στην newsletter ήταν επιτυχής

Εγινε κάποιο λάθος. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά

Οι πληροφορίες που δίνετε σ' αυτήν τη φόρμα επικοινωνίας θεωρούνται προσωπικά δεδομένα. Δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλους και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για άμεση επικοινωνία μαζί σας. Ευχαρστώ για τη συμμετοχή. Σωτήρης Δεμπόνος